Dry cupping massages en therapie

Dry Cupping massage als alternatieve geneeswijze!

dry cupping massage

Met deze alternatieve geneeswijze kunnen we uitstekend spierknopen doen ontspannen en helpen bij doorstroming in slecht doorbloede weefsel.

In de Chinese geneeswijze wordt ook eeuwen Dry Cupping gebruikt. Deze therapie of massage techniek is een intensief en doeltreffend behandeling om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier of weefsel wordt je huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd. Dit door middel van het vacuüm trekken van een cup bovenop deze plek.
Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggende spiergebied en weefsel tot ontspanning. Doordat deze behandeling diep tot in het bindweefsel werkt is het normaal dat je een paar dagen rode/paarse cirkels op de behandelde plek vertoont. Dit komt door de hoge doorbloeding van je weefsel.

Aromatherapie bij het masseren.

Bij het masseren gebruiken we producten voor massages en verzorgingen aan de hand van planten olie en/of etherische oliën of synergiën. Allemaal op natuurlijke en Biologisch Basis.
Zie onze Aromatherapie pagina voor meer info over de kruiden en plantenextracten.

Dry Cupping als cellulitis behandeling!

bodydrainer verstevigen

Dry cupping is ook een zeer goede cellulitis behandeling.

Aangezien deze massagetechniek tot in het bindweefsel komt, wordt deze ook vaak toegepast voor cellulitis bestrijding. Na de behandeling zijn rode/blauwe en zelfs zwarte plekken heel normaal, dit komt door de hevige bloeddoorstroming op deze plekken. Deze ronde plekken verdwijnen na een aantal dagen vanzelf.
Om een effectief resultaat te bekomen is het noodzakelijk om verschillende keren deze behandeling te ondergaan. Dit wordt meestal met tussenpauzes van 2 weken toegepast.

Prijslijst Dry Cupping Massages

dry cupping massages
Prijs
Behandeling dry cupping 55 €
Tip: Spa pedicure is gratis bij 2 andere betalende behandelingen!
Spa pedicure is gratis bij 2 andere betalende behandelingen die bij hetzelfde bezoek plaatsvinden. Keuze uit Voetreflexologie, Alle Aromatherapie en Gelaatstherapie behandelingen (uitgezonderd Orthomoleculaire Gezondheidsbegeleiding).

Tip.: Geef deze behandeling cadeau aan iemand die u graag ziet. Vraag naar onze cadeaucheques.

Alle prijzen incl. BTW
Alle betalingen gebeuren ter plaatse bij je afspraak.

Afspraak maken!

Bel of mail ons voor een afspraak

Klik hier voor een afspraak