Dry cupping massages en therapie

Dry Cupping massage als alternatieve geneeswijze!

dry cupping massage

Met deze alternatieve geneeswijze kunnen we uitstekend spierknopen doen ontspannen en helpen bij doorstroming in slecht doorbloede weefsel.

In de Chinese geneeswijze wordt ook eeuwen Dry Cupping gebruikt. Deze therapie of massage techniek is een intensief en doeltreffend behandeling om spierknopen te ontspannen. Bovenop en rondom de pijnlijke spier of weefsel wordt je huid en het bindweefsel stevig gestimuleerd. Dit door middel van het vacuüm trekken van een cup bovenop deze plek.
Het onderliggende gebied wordt extreem goed doorbloed en door reflexwerking komt het onderliggende spiergebied en weefsel tot ontspanning. Doordat deze behandeling diep tot in het bindweefsel werkt is het normaal dat je een paar dagen rode/paarse cirkels op de behandelde plek vertoont. Dit komt door de hoge doorbloeding van je weefsel.

Aromatherapie bij het masseren.

Bij het masseren gebruiken we producten voor massages en verzorgingen aan de hand van planten olie en/of etherische oliën of synergiën. Allemaal op natuurlijke en Biologisch Basis.
Zie onze Aromatherapie pagina voor meer info over de kruiden en plantenextracten.

Dry Cupping als cellulitis behandeling!

bodydrainer verstevigen

Dry cupping is ook een zeer goede cellulitis behandeling.

Aangezien deze massagetechniek tot in het bindweefsel komt, wordt deze ook vaak toegepast voor cellulitis bestrijding. Na de behandeling zijn rode/blauwe en zelfs zwarte plekken heel normaal, dit komt door de hevige bloeddoorstroming op deze plekken. Deze ronde plekken verdwijnen na een aantal dagen vanzelf.
Om een effectief resultaat te bekomen is het noodzakelijk om verschillende keren deze behandeling te ondergaan. Dit wordt meestal met tussenpauzes van 2 weken toegepast.

Dry Cupping Massages

Maak gebruik van onze online agenda!

Via de button hieronder kan je de prijzen bekijken en rechtstreeks een afspraak maken.

Agenda en prijslijst

Tip.: Geef deze behandeling cadeau aan iemand die u graag ziet. Vraag naar onze cadeaucheques.