Kruidenstempelmassages

Wat is een kruidenstempelmassage eigenlijk?

kruidenstempel massage

Kruidenstempelmassages vinden hun oorsprong in het Oosten.

De massage gebeurt met warme bundeltjes gevuld met kruiden. Deze kruiden hebben een reinigende, activerende of ontspannende eigenschap. De kruidenstempels die hier gebruikt worden zijn meer afgestemd op onze westerse huid.

Hoe gaan we te werk met ons massages

Naargelang je symptomen worden er andere kruidenstempel combinaties gebruikt. De stempels worden ter plaatse gemaakt. De kruidenstempels worden warm gemaakt en gedrenkt in een etherische olie specifiek voor je symptomen. Hierna wordt de olie via de stempels over je lichaam gemasseerd. De aroma’s van de kruiden komen door de warmte en de etherische olie los en dringen zo diep door in je lichaam. Dit geeft je een zeer ontspannen en aangenaam gevoel als resultaat.

Meer info over Aromatherapie bij het masseren.

Bij het masseren gebruiken we producten voor massages en verzorgingen aan de hand van planten olie en/of etherische oliën of synergiën. Allemaal op natuurlijke en Biologisch Basis.
Zie onze Aromatherapie pagina voor meer info over de kruiden en plantenextracten.

Ben jij gebaat met kruidenstempelmassages en hoe kunnen ze je helpen?

Lemzai - kruidenstempels en etherische olie

Als je last hebt van spierpijn, stress, vruchtbaarheidsproblemen, spijsvertering, maaglast enz. dan kan dit soort massages je zeker helpen.

Kruidenstempelmassages zijn ook ideaal als je gespannen, lusteloos of moe bent. De combinatie van etherische oliën, kruiden en warmte heeft veel voordelen. Door de warmte van de massage verhoogt je stofwisseling. Hiermee worden je spieren soepeler. Ook wordt je doorbloeding beter en worden schadelijke stoffen sneller afgevoerd. Je bloedvaten zetten ook uit en je huid en onderliggende weefsel wordt intenser doorbloed.

Al deze factoren dragen bij tot het verlichten van je symptomen. De massages stimuleren bovendien je lichaam en geest en geven je energie.

Kruidenstempelmassages

Maak gebruik van onze online agenda!

Via de button hieronder kan je de prijzen bekijken en rechtstreeks een afspraak maken.

Agenda en prijslijst

Tip.: Geef deze behandeling cadeau aan iemand die u graag ziet. Vraag naar onze cadeaucheques.