Bij Lemzai kan je terecht voor zowel medische pedicure als spa pedicure.

Medische pedicure

medische pedicure

Bij medische pedicure richten wij ons vooral op de behandeling van de ‘risicovoet’. Dankzij de nodige inspectie van de voet kunnen we de juiste behandeling bepalen.

We kunnen je helpen als je te kampen hebt met o.a. diabetes of reuma, maar ook als je voeten hebt die afzien door je beroep, ouderdom of verwaarlozing. We kunnen je ook helpen als je voeten moeite hebben doordat je bloedverdunners moet nemen of omdat je met kanker te maken hebt. 

Je voeten verzorgen kan gaan van het knippen van nagels, voorkomen van ingegroeide nagels, behandelen en verdunnen van dikke nagels met behulp van een freesapparaat, verwijderen van eelt, likdoorns, pijnlijke eksterogen… tot behandelen van kloven, droge voeten, enz..

We geven je ook voorlichting over je voeten en eventuele afwijkende voetstanden en adviseren je over het gebruik van de juiste schoenen indien nodig.

Bel of mail voor een afspraak
Klik hier voor een afspraak

Spa pedicure

Spa pedicure

Bij spa pedicure richten wij ons meer op het verwennen van je voeten’. Wij bieden dan ook een specifieke behandeling aan voor je voeten.

1. Paraffine behandeling

Bij deze behandeling worden je voeten in een paraffine badje geplaatst. Ook worden je voeten ingepakt in een kleimasker met essentiële oliën. Vervolgens worden er thermische botjes geplaatst die voor warmte zorgen.  Deze warmte zorgt op zijn beurt voor een heerlijk ontspannen gevoel. Het kleimasker kan hiermee ook de huid goed doordringen en verzorgen.

2. Dieptemassage

In deze 2de stap worden je voeten met een uitgebreide dieptemassage verwend. Je voeten worden dan ook met magnesiumolie gemasseerd. Deze magnesiumolie is bekend als een middel die wonderen kan verrichten. Je voeten, alsook lichaam voelt na een behandeling volledig ontspannen aan.

3. Keratine

Als afsluiter worden je voeten met Keratine ingesmeerd en lichtjes gemasseerd voor een zijdezacht resultaat.

Bel of mail voor een afspraak
Klik hier voor een afspraak

Prijslijst pedicure

Behandeling medische en Spa pedicure
Prijs
Basis behandeling medische pedicure 30 €
Schimmelnagel(s), eelt. met uitgebreid advies 35 €
Medische pedicure in combinatie spa pedicure 55 €
Spa Pedicure in combinatie met Gelaatstherapie
Tip: Spa pedicure is gratis bij 2 andere betalende behandelingen die bij hetzelfde bezoek plaatsvinden. Keuze uit Voetreflexologie, Alle Aromatherapie en Gelaatstherapie behandelingen (uitgezonderd Orthomoleculaire Gezondheidsbegeleiding).
80 €

Combinatie Spa pedicure – Gelaatstherapie

Laat u in de watten leggen met de Spa pedicure in combinatie met gelaatstherapie op maat. Dit is puur verwennerij voor lichaam en geest.
Spa pedicure is gratis bij 2 andere betalende behandeling met keuze uit Voetreflexologie, Alle
Aromatherapie en Gelaatstherapie behandelingen (uitgezonderd Orthomoleculaire Gezondheidsbegeleiding).

Tip.: Geef deze behandeling cadeau aan iemand die u graag ziet. Vraag naar onze cadeaucheques.

Alle prijzen incl. BTW
Alle betalingen gebeuren ter plaatse bij je afspraak.

Afspraak maken!

Bel of mail ons voor een afspraak

Klik hier voor een afspraak